Beneficii ale mierii de rapita:
Sursă de energie și nutrienți: Este bogată în carbohidrați (zaharuri), oferind un aport caloric și energetic rapid. Conține minerale importante precum potasiu, fosfor, calciu și magneziu, precum și vitamine (inclusiv vitamina C) și antioxidanți.
Proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii: Ca și alte tipuri de miere, are efecte antibacteriene și poate ajuta la întărirea sistemului imunitar.
Susține sănătatea sistemului digestiv: Este recomandată în special pentru persoanele care suferă de afecțiuni ale stomacului și bolilor intestinale.
Beneficii pentru sistemul osos: Datorită conținutului ridicat de enzima Q3 și calciu, este benefică în tratamentul osteoporozei și pentru menținerea sănătății oaselor.
Sănătatea cardiovasculară: Ajută la regenerarea și menținerea elasticității pereților vasculari și poate contribui la reducerea colesterolului.
Ameliorarea afecțiunilor respiratorii: Consumul său poate ajuta la calmarea tusei și a durerilor în gât.
Susține funcțiile hepatice și renale: Este recomandată pentru protejarea ficatului, pancreasului și splinei, precum și pentru tratarea bolilor renale.
Recomandări de consum :
Se recomandă consumul pe stomacul gol, dimineața, pentru a beneficia la maximum de efectele sale.
Nu se recomandă copiilor sub 1 an.
A nu se încălzii peste 40 C pentru a păstra proprietățile active.
Nu consumați în caz de alergie la miere sau la alte componente ale produsului.
Se poate dizolva în apă plată sau minerală pentru a obține un vitalizant natural.
Valori nutritionale per 100g:
l Energie: 1381 kj/ 330 kcal l Proteine: 0,4 g l Lipide: 0 g l Carbohidrati: 80,08 g l Fibre: 1,36 g l Grasimi: 0 g l Sare: 0 g
Alege sănătatea, zi de zi!